Book en spændende event for det næste kickoff eller konference

BOOKNING AF EVENTS; KICKOFF eller NOGEN ANDEN EVENT

Ved bookning af businesevents, konference, kickoff eller nogen anden event venligst ring +46 (0)42-801 01 eller send et mail så vi kan skræddersy eventet så det passer præcis til jer. Vi har mulighed for at tilbyde adskillige oplevelser sammen med Wrams Gunnerstorps Gods.

MULIGHED FOR AT HOLDE KONFERENCER I INSPIRERENDE MILJØ

Hold jeres næste konference på Wrams Gunnarstorp Gods, der ligger ca. 2 mil udenfor Helsingborg. Slottet ligger i naturskønne omgivelser og er en oase for krop og sjæl.

ØVRIGE EVENTS som Polterabend

Bare fantasien sætter grænser! Polterabends eller andre private arrangementer af privat karakter. Fælles for dem alle er at de bliver morsomme og minderige. For Polterabends kan dette blve dagens højdepunkt.

Man behøver ikke have nogen erfaring som skytte. Der er erfarne instruktører på plads.

MOR JER I JAGTSIMULATOREN (SKYDEBIOGRAFEN) PÅ EN BÅDE SPÆNENDE OG SIKKER MÅDE

Ved hver skydeomgang gives en sikkerhedsinstruktion, og der findes desuden en mulighed for at leje en instruktør under hele passet. JAGTSIMULATOREN, SOM OGSÅ KALDES SKYDEBIOGRAF ELLER SKYTTEBIOGRAF, giver mulighed for at øve sig på de mest realistiske jagtsituationer under helt sikre forhold.

Der findes 100vis forskellige jagtsituationer og forskellige sværhedsgrader at vælge mellem. Dermed kan sværhedsgraden på filmsekvensen anpasses til selskabets tidligere erfaringer og resulterer I at både erfarne jægere og nybegyndere får udbytte af jagten.

SPÆNDENDE HOLDKONKURRENCE med PISTOL OG REVOLVER

Nu har vi også mulighed for at ordne holdkonkurrencer med pistol og revolver på en spændende og sikker måde. Vi hjælper gerne med til at arrangere alle typer af konkurrencer som indbefatter alt man kan ønske sig af spænding og udmaning.
LÆS MERE OM PISTOL-REVOLVERSKYTTE »